Annons:

Veckans favoriter: Snyggt på väggarna från Ferm Living


Veckans favoriter: Snyggt på väggarna från Ferm Living

Väggdekorer är ett superenkelt sätt att förändra ett rum utan att behöva öppna färgburkar eller tapetsera. Du fäster bara den självhäftande dekoren på väggen och kan när som helst ta bort den igen. Jag har hittat några väldigt fina väggdekorer från Ferm Living.

 

 

 

Väggdekor från Ferm Living

Powerbirds och Birch i svart passar fint mot vit vägg. Båda kostar 639 kronor på designonline.

 

Kalender på väggen från Ferm Living

Snygg månadskalender och Att-göra-lista som väggdekor. Calendar är designad av Trine Andersen. Den är gjord av vinyl och med i paketet finns post-it-lappar som man kan skriva på, men man kan även skriva med krita direkt på vinylen. Calendar kostar 699 kronor.To Do skriver man på direkt med medföljande krita och den kostar 340 kronor.

 

Väggdekor till barnrummet från Ferm Living

Till barnrummet fanns det många fina att välja bland, men jag valde till slut de här. Animal Tower är en rolig och fin väggdekoration där man kan mäta hur långa barnen är. Den finns i flera fina färger och kostar 590 kronor. Bird Tree gillar jag också väldigt mycket. Den finns också i en ljusgrön variant och du får den för 695 kronorn från designonline.

 

Väggdekor med djur från Ferm Living

De här två väggdekorerna kan jag inte heller stå emot. Tänk så enkelt man förvandlar ett vanligt vitt rum till ett lekfullt barnrum med hjälp av en enda väggdekor. Till vänster ser du Animal Farm som även den är designad av Trine Andersen. Animal farm finns även i blått och den kostar 599 kronor. Till höger syns Magic Bunny som finns i flera fina färger. Magic Bunny kostar 359 kronor på designonline.

 

På den lilla bilden högst upp ser du Love Birds i svart. Gå gärna in och titta på fler fina väggdekorer från Ferm Living!

 


Maja Hägerbro Remén | maja.hagerbro@mobler.se | 070 565 22 77 | mobler.se/majas
Kommentarer

Fint! Tack för bra tips. Tror jag ska liva upp mina väggar med firm living. Birch är min favorit

Ferm livings väggdekorer är underbara!

Lägg till ny kommentar