Annons:

Veckans favoriter: Fina stolar till matplatsen


Veckans favoriter: Fina stolar till matplatsen

När jag väljer ut veckans favoriter kan jag gå loss bland våra egna möbler utan att snegla åt annat håll och det är härligt! Idag har jag tittat närmare på våra matplatsstolar.

 

 

 

 

Fina matplatsstolar

Stolar finns i alla stilar. Till vänster syns den brunbetsade stolen Bombay i massiv acasia som säljs av Haléns. Två stolar kostar vanligtvis 1495 kronor, men just nu är priset sänkt till 1295 kronor. Till höger ser du en antikbehandlad stol i klassisk New England-stil från TheHome. Priset är 995 kronor.

 

Family Chairs från Rum21

De här stolarna är riktiga favoriter. Family Chairs från Design House Stockholm är formgivna av Lina Nordqvist och för det tilldelades hon Accent on Design Award i New York 2009. De fyra stolarna är olika, liksom individer, och bildar tillsammans en familj av pinnstolar. De är tillverkade i bok och finns i svart, natur och vit. De säljs i par för 5 500 kronor. 

Vitra Hal Wood stol

Jasper Morrison formgav Hal Wood stol 2010. Den ser så mjuk och mild ut på något sätt. Som mjölk. Men den är gjord av de hårda material förstås - polypropen, aluminium och ek. En stol kostar 3 400 kronor på RUM21. Kika gärna runt bland alla andra fina matplatsstolar!

 


Maja Hägerbro Remén | maja.hagerbro@mobler.se | 070 565 22 77 | mobler.se/majas
Lägg till ny kommentar