Annons:

Veckans favoriter: Fina prisvärda soffor


Veckans favoriter: Fina prisvärda soffor

Den här veckan har vi lagt in soffor av märket Formaterial här på Möbler.se och självklart blir de veckans favoriter. Snygga prisvärda soffor med många möjligheter!

Formaterial har tagits fram exklusivt för RUM21 och målet är att alla med intresse för inredning ska kunna köpa möbler av hög kvalitet till ett vettigt pris. Nu ska jag visa dig mina favoriter.

 

Soffan April från Formaterial

 

Soffor April från Formaterial

Soffserien April flirtar med den klassiska Emma-fåtöljens linjer och i de här färgerna blir resultatet fantastiskt fint. April finns även i grått, beige och blått. April-sofforna har ett pris mellan 7 500-8 500 kronor beroende på klädseln.

 

Mayfair soffa från Formaterial

 

Mayfair, Howardsoffor från Formaterial

Mayfair är Formaterials variant av den klassiska Howard-modellen. Den blå soffan kostar 14 900 kronor. De små bilderna föreställer Mayfair Geneva Liquorice för 13 500 kronor. Den ljusa, fina soffan Mayfair Geneva Linen har samma pris. Mayfair finns även med andra klädslar och som 2,5-sitssoffa. 

 

Ving 3-sitssoffa från Formaterial

 

Ving-soffor från Formaterial

Soffserien Ving har en rak design, men ser ändå mjuk och inbjudande ut. Den askgrå 3-sitssoffan på den övre bilden kostar just nu 9 800 kronor (ord. 11 300 kronor). Den svarta soffan är klädd i anilinläder och där är priset 23 900 kronor (ord. 25 400 kronor). Den ljusa soffan är klädd i ett tyg av bomull och lin. Vingsofforna finns även som 2,5-sitssoffor.

 

Gå gärna in och titta på flera fina soffor!

 


Maja Hägerbro Remén | maja.hagerbro@mobler.se | 070 565 22 77 | mobler.se/majas
Lägg till ny kommentar