Annons:

Drömmen om ett eget sommarhus


Drömmen om ett eget sommarhus

Jag har nog alltid haft den där drömmen om ett eget sommarhus. En massa romantiska griller om barfotabarn, varma klippor och mjuka årtag i sommarnatten. Jag kan till och med drömma om den bitterljuva sista helgen i stugan när man städar och låser dörren och sommaren är över.

 

Det är helt orealistiskt med ett sommarhus för oss nu, men ibland tillåter jag mig att sväva iväg på Hemnet. Men det får inte svävas iväg för mycket, det ska vara någorlunda rimligt för att drömmen ska bli riktigt lyckad. Här på Lindkullen skulle jag gärna tillbringa våra somrar!

 

Sommarstuga  i Lindkullen

Jag älskar grindar. Knotiga äppelträd. Vinbärsbuskar. Och röda små stugor.

 

En förstukvist på röd stuga.

Jag kan redan se mig själv sitta på trappan med en kopp kaffe med mjölk. Helst skulle de sitta en grå lat katt bredvid, men det har jag ingen. Men å andra sidan är det här en dröm, så jag har visst en katt. Kanske kattungar till och med. Fast det kanske är för mycket begärt även i en dröm? Och ser du det soliga hörnet med stockrosorna? Där ska jag vila och lyssna på radio efter att jag slitit i trädgården.

 

Vardagsrum i en utbyggd del med stora fönster

Genom de där fönstrena ser man ut över sjön Åländern. Suck!

 

Övervåningen

Kanske inte helt fantastiskt nu, men visst kan man se hur mysigt det skulle kunna bli?

 

Stugan i grönskan

Stugan gränsar till ett fält och bakom fältet breder sjön ut sig.

 

Utsikt över sjön Åländern

Ja, jag skulle definitivt kunna ta med mig man, barn och mina katter hit. Kattungarna också. Vill du fortsätta drömma finns det fler bilder på Hemnet.

 

Maja Hägerbro Remén | maja.hagerbro@mobler.se | 070 565 22 77 | mobler.se/majas
Lägg till ny kommentar