Annons:

Kök och matplats

Kök och matplats

Matplatsen blir allt viktigare.Vi älskar att äta och umgås med familj och vänner. Matintresset har ökat på senare år och på helgerna vill vi gärna sitta länge och njuta av god mat och trevligt sällskap. Matplatsen kan vara i köket eller i något annat rum, men ofta ska det fungera även för andra aktiviteter än att äta. Vi läser läxor med barnen, spelar Fia med knuff eller löser världsproblemen över ett glas rött. Möblera din matplats efter dig och din familjs behov och smak.Möbelkategorier

Anslagstavlor och griffeltavlor

Anslagstavlor och griffeltavlor

Håll ordning på inköpslistor, kvitton och viktiga telefonnummer med hjälp av en snygg anslagstavla. Eller skriv upp veckan meny och kärlekshälsningar på en griffeltavla i köket. Vi har samlat ihop alla anslagstavlor och griffeltavlor på ett ställe. Varsågod att ta en titt!

IKEA - Krokar

IKEA - Krokar

Krokar av alla de slag hittar du här. En krok är en liten inredningsdetalj av stor betydelse. Häng upp jackorna i hallen, grytlapparna i köket eller handdukarna i badrummet.

Taklampor

Taklampor

Taklampan använder man ofta för att ge bra allmänbelysning som kan behövas när man städar eller av andra skäl behöver lysa upp hela rummet. Tänk på att allmänbelysningen jämnar till belysningen och tar bort kontrasterna som är så viktiga för att skapa spänning i rummet. Vid matplatsen behövs en taklampa. Här är det viktigt att lampan inte skymmer när man sitter till bords och att man inte bländas av skenet. Det finns massor av fina taklampor att välja bland!

Matplatsstolar

Matplatsstolar

En stol med sin distinkta form är en fantastisk möbel. Köksstolar, eller matplatsstolar, finns i en mängd stilar och modeller - från lantliga pinnstolar till läderklädda moderna sittmöbler och hyllade designklassiker. Att köpa nya stolar till matplatsen är ett sant nöje. Varsågod att titta runt bland alla fina matplatsstolar!

Matstolar för barn

Matstolar för barn

Säkra och stabila barnstolar hittar du här. Det finns både matstolar för bebin och det lite större barnet så att de sitter bra vid matbordet och kan äta tillsammans med resten av familjen.

Barstolar och barpallar

Barstolar och barpallar

Med sina höga ben får barstolarna sitt alldeles eget uttryck, med eller utan ryggstöd. Vi är många som gillar att äta frukost uppkrupna på en barstol med tidningen uppslagen över köksön eller bardisken. På kvällen inbjuder barstolarna till trevligt häng i köket medan maten görs i ordning. Vi har barpallar i trä, stål, plast i en mängd modeller. Kom gärna in och hitta din egen favorit bland alla våra barpallar och barstolar!

Klappstolar och stapelbara stolar

Klappstolar och stapelbara stolar

Klappstolar är praktiska som extrastolar när man får gäster. Med en enkelt handgrepp trollar man fram en stol när den behövs och den tar minimalt med utrymme när man inte behöver den. Stapelbara stolar är otroligt praktiska när behovet av stolar växlar. Våra klappstolar och stapelbara stolar finns i många härliga färger. Varsågod att titta!

Kökssoffor

Kökssoffor

Kökssoffan har en lång tradition i våra hem. De senaste åren har den kommit tillbaka in i våra kök. Gå in och kika!

Matgrupper

Matgrupper

Här hittar du matgrupper med både bord och stolar till kök och matplatser. Det finns moderna matgrupper för det stilrena hemmet och rejäla matgrupper i trä till det lantliga hemmet. Runda bord eller rektangulära, pinnstolar eller stoppade stolar - här hittar du matgrupper av alla slag.

Arbetsbänkar och serveringsvagnar

Arbetsbänkar och serveringsvagnar

Fristående arbetsbänkar eller köksöar som vi ofta kallar dem har blivit allt vanligare i våra svenska hem. Det är trevligt att laga mat tillsammans och köket känns mer inbjudande. Serveringsvagnar är också populära möbler i kök, matrum och utomhus. Extra förvaring och arbetyta och samtidigt ett trevligt blickfång är fördelar med serveringsvagnar.

Köksförvaring

Köksförvaring

Med köksförvaring menar vi egentligen alla burkar, ställ, korgar och all småförvaring man kan tänka sig att ha i ett kök. Här finns kakburkar, brödpåsar och fina lådor till servetter och annat smått, men vi har även brickor, grytunderlägg, vinställ, hållare för hushållspapper och fin förvaring till diskbänken. Allt det här är praktiska saker som man behöver i ett kök, men praktiskt kan ju också vara fint. Här finns ett stort urval av förvaring till köket. Välkommen in!

Handtag och knoppar

Handtag och knoppar

Med handtag och knoppar kan du enkelt åstadkomma en stor förändring och göra dina möbler mer personliga. Vi har ett stort urval och vilken stil du än gillar har vi något för dig - modernt minimalistiskt, retro eller lantligt romantiskt - du bestämmer!

Stolsdynor

Stolsdynor

Med en stolsdyna får du snabbt en mjukare och skönare stol att sitta i. Nu finns det så många fina stolsdynor av både tyg, läder och fårskinn att det är lätt att hitta en dyna för varje stol. Gå gärna in och kika på alla våra stolsdynor!

Plastmattor

Plastmattor

Plastmattorna har blivit otroligt populära de senaste åren och det är lätt att förstå varför. Designen ligger ofta i framkant och de finns i mängder av färger och mönster. Många plastmattor tillverkas faktiskt i Sverige till skillnad från de flesta andra sorters mattor. Det är praktiskt med plastmattor i köket, hallen och badrummet eftersom de är lätta att tvätta i maskin. Men torktumla inte! Botanisera bland alla våra fina plastmattor här.

Trasmattor

Trasmattor

Trasmattor är en del av vår historia. Och varje trasmatta bar en egen historia. Man rev ju trasor av det uttjänta lakan, kläder och vad man hade och vävde trasmattor av det. Trasmattor brukar man förknippa med den lantliga stilen och passar fint på slitna trägolv. Välkommen in att titta på alla trasmattor!

Fint 40-talskök

Här kan du se hur man kan behålla 40-talskänslan i köket fast man måste renovera.

Lägg till kommentar