Annons:

"28 juni 2010

Nu är det totalkaos i min hjärna. Det är faktiskt svårt att ens tänka eller formulera mig omkring det. Dan före midsommarafton, alltså för tre dagar sedan, ringde Karin om ett projekt. I korthet går det ut på att skapa en webbportal "Möbler.se". Karin säger att hon vill ha med mig i det här. Jag är jätteglad för det, men undrar förstås vad jag kan tillföra projektet. Det är ju så klart superspännande och tankarna virvlar omkring, lösryckta och yra."

Lägg till kommentar

Nu är det snart höst igen och det får mig att vilja göra om och göra rätt, fixa fint hemma och skaffa höstiga accessoarer. Dricka spännande viner till god mat och tända ljus som doftar gott! Här har jag samlat ihop ett gäng prylar jag mer än gärna skulle pryda mig själv och vårt hem med.

Lägg till kommentar (1)

Måste bara tipsa om de här underbara sakerna jag hittade på Åhléns igår. 

Lägg till kommentar

Ett skåp i plywood som känns både modernt och retro, enkelt och finsnickrat. Det är Abbe!

Lägg till kommentar (1)

En av trenderna i vår är krukorna som ser ut som papperspåsar. Jag tänker inte lägga ut pengar på en sådan utan gjorde en själv av brunt presentpapper. Läs in lägget om hur jag gjorde!

Lägg till kommentar

Jag har påbörjat en önskelista inför firandet av mina 30 år på jorden... Ljusstaken Constella ligger högt upp.

Lägg till kommentar

En DIY för diskbänken, eller annan bänk/bord såklart. Sugen på betong men inte har ekonomin att köpa eller kunskapen och orken att gjuta en hel diskbänk? Då ska du kika in här på den här relativt enkla omvandlingen av ett helt kök.

Lägg till kommentar

Griffeltavlan, jag älskar den som inredningsdetalj. I köket, på kontoret, i vardagsrummet, i hallen, ja överallt passar den ju faktiskt!

Lägg till kommentar

Ni har väl inte missat att vår kreativa bloggerska Ida Sundell skapar och säljer illustrationer. Nu finns de även här på Möbler.se!

Lägg till kommentar (1)

Gå-bort-blomman, ni vet den där tulpanbuketten man köper på ICA på vägen till middagen. I bästa fall köper man den på torget efter jobbet. En gå-bort-blomma är alltid uppskattad hur som helst, men ibland kan det vara roligt att ge bort något lite annorlunda men ändå lika enkelt som vinflaskan och tulpanerna.

Lägg till kommentar

En trend som smygit sig in i nästan alla hushåll – metalltrenden. Många kör på det som är hett just nu, koppar och rosé, medan jag själv alltid haft en förkärlek för guld och mässing.

Lägg till kommentar

En uppdatering från Instagram är aldrig fel

Lägg till kommentar

Det spås att korallen är den nya ananasen. 2013 var året då alla ville ha en ananas på bordet, gärna i någon metall. 2014 är det korallen som tar över.

Lägg till kommentar

Kanske inte på riktigt men nästan. Jag har tagit en vintervila precis som min trädgård.

Lägg till kommentar (1)

Ingen har väl undgått trenden att pyssla med dekorplast? Det är ju inget nytt fenomen men ett litet uppsving för plasten kom förra året när marmor blev gränslöst poppis bland Sveriges inredningsbloggare. Den dyra stenen gick ju att imitera med plast på rulle så svenskarna gick loss. Gör det du med!

Lägg till kommentar (1)

Så är det enligt formgivaren Linda Åkesson som gjort konst av QR-koder. Hennes bild riktad till barn ser ut som en pixlig räv i korsstygn. I själva verket rymmer mönstret mer än femtio länkar till olika barnsagor.

Lägg till kommentar (1)

Såhär efter ledigheterna börjar vi nya året med en tävling! Kanske har du som nyårslöfte att rensa och göra fint i hemmet? Då ska du absolut läsa detta inlägg och vara med i tävlingen! 

Lägg till kommentar (3)

Jag älskar lampor, skulle nog behöva erkänna att jag samlar på dem. En lampa får va nästan hur tokig som helst eller bara underbart stilren med en twist, såsom dessa! Älskar!

Lägg till kommentar

En parad av häftiga tapeter att tuffa till tillvaron med. Fototapeter är trendigt och gör vilket opersonligt hem som helst personligt och väldigt annorlunda. Vågar du?

Lägg till kommentar (3)

Jag vet inte riktigt vad det är men just i år längtar jag redan lite extra efter jul.

Eller snarare kanske efter allt om sker runt omkring. Från mysiga glöggkvällar till trevliga festligheter. Julklappshandeln är inte igång än men det dröjer nog inte länge till.

Just för att späda på den här julkänslan lite extra så gjorde jag ett stilleben i morse med tema jul.

Lägg till kommentar (1)