Annons:

Mio

Omdöme: 
4
Vad tycker du?
Adress, huvudkontor: 

Mio AB
Box 59
543 21 Tibro

Telefonnummer: 

0504-412 00

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning med ett 60-tal butiker

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning med ett 60-tal butiker. Mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga inredningslösningar och ett positivt bemötande vill Mio inspirera kunderna att förnya sina hem.

Kommentarer

Jag gillar MIO, ständigt med i trenderna och möbler såväl som inredning känns alltid fräscht. Lite dyrare än IKEA bara :-)

Ja Mio möbler är jättebra men tyvärr kan det bli nästan lika ounikt som IKEA. Men möblerna hos Mio håller alltid hög klass, det ska jag villigt erkänna.

Alltid härligt att gå in hos Mio möbler. Bra utbud och kunning personal. Fint som bara den..

Jag tycker det är skönt att Mio erbjuder handel av möbler via deras hemsida. Det är bra att man slipper ta sig till en stor butik. Man ser så fina bilder på nätet att man får tillräcklig känsla tycker jag. Mio möbler känns dessutom säkert och pålitligt för ehandel.

Har alltid gillat MIO och handlat där. Mycket beroende på att jag bor i en mindre stad med inte så mycket mer utbud än MIO... På senare år har jag dock upptäckt tjusningen med ehandel och MIO har fått ökad konkurrens när jag jagar mina möbler!

Jag är ett stort fan av MIO möbler men måste medge att de har fått mycket välkommen konkurrens de senaste åren.

Intressant och lite nördig läsning. Personligen ser jag väl Mio som ett säkert val när det gäller möbler. Inte så kul, inte så trist.

Jag älskar Mio och har alltid handlat mycket möbler där. De är stilsäkra och produkterna håller!

Tar alltid MIo och EM före Ikea, det är ett som är säkert. Inte kul att ha exakt samma inredning som alla andra. Mio ger mer unik känsla. I like!

Mio i Stockholm City är toppen! Snygg och stilsäker miljö; fullt av inspiration. Fick god hjälp av en ung kille med att montera ett bord; just nu. Snabbt o bra!

Lägg till ny kommentar