Annons:

Länna Möbler

Omdöme: 
0
Vad tycker du?

Fri frakt inom Sverige

Länna Möbler är Stockholms största butik för möbler och inredning. De har ett brett handplockat och noga utvalt sortiment av möbler. Länna Möbler säljer även sina inredningsprodukter genom en webbshop.

Länna Möbler grundades 1941 av Direktör Wilbur Gustafson som startade en plywoodfabrik. Tillverkning handlade till en början främst om lådor. En av sönerna till Wilbur öppnade 1973 en möbelbutik. Det var grunden till dagens Länna Möbler. Därefter har verksamheten vuxit successivt. Företaget drivs nu av tredje generationen inom samma entreprenörsfamilj.

Länna Möbler vara delaktiga i skapandet av spännande och vackra hem för de personer som sätter värde i detaljer och hög kvalitet. I både butiken och på internet finner Länna Möblers kunder ett stort sortiment av både klassiska och moderna möbler. Dessutom finns det inredningsdetaljer från varumärken de är noga med att välja. Kvalitet står i fokus. Sortimentet hos Länna Möbler står i ständig förändring. Trender och intryck ändras och förnyar hela tiden. Företagets strävan är dock alltid sig lik. Deras kunder skall lätt kunna hitta sin favoritmöbel hos dem.

Länna Möblers experter är kunniga med många års erfarenhet inom möbel- och inredningsbranschen. Med kunskap, trygghet och kvalitet inom möbler hoppas Länna Möbler bygga långsiktiga relationer med sina kunder.

År 2007 blev Länna Möbler utnämnd till ”Årets Möbelbutik” med motiveringen:
”Länna möbler har på ett föredömligt och genomtänkt sätt utvecklat ett eget koncept med starka varumärken som smakfullt presenteras i både butiksutställning och marknadsföring”
Sedan 2008 bedriver Länna Möbler e-handel på sin sajt lännamöbler.se. En satsning som har varit lyckad. 2010 blev sajten Lännamöbler.se utsedd till ”Sveriges bästa inredningsbutik”. Detta i kategorin ”Bästa webbshop” . Trendenser, en av sveriges större inredningsbloggar delade ut priset med motiveringen:

”Länna Möbler slår ett slag för alla dem som bor långt från storstädernas välsorterade inredningsbutiker. Tack vare fri frakt, och ett brett sortiment, är kända designklassiker aldrig mer än ett fingerklick bort. Oavsett var i landet man bor. En enkel och tydlig layout, säker betalning, många fraktalternativ och triple A-rating gör Länna Möbler till en solklar favorit för inredningsintresserade från hela Sverige.”

Länna Möbler får ses som en trygg, pålitlig och kunnig aktör inom möblebranschen, precis vad de strävar efter. Ett brett och intressant sortiment av möbler och en bra e-handelslösning gör att framtiden ser ljus ut för Länna Möbler.

Lägg till ny kommentar